SVENSKA       SUOMEKSI
 
ETUSIVU             ESIKÄSITTELY             MAALAUS             SUOSITUKSIA             KUVAGALLERIA             YHTEYSTIEDOT            
 


YRITYS 

Powderline - Yhteistyökumppanisi jauhemaalaustöissä

Oy Powderline Ab, perustettu vuonna 2011, tarjoaa ammattimaista metallituotteiden pintakäsittelypalvelua.

Jauhemaalaus


Me Powderlinella tarjoamme ammattimaista jauhemaalausta. Jauhemaalaus säästää sekä luontoa että maalia. Kuivassa pulverimuodossa oleva maali suojaa erilaisia metallituotteita liian nopealta korroosiolta. Me Powderlinella osaamme tekniikan ja meillä on ympäristön kannalta oikeat vaihtoehdot kaikkien komponenttien pintakäsittelyyn.

 

Vahvuutenamme on kyky käsitellä sekä suuria että pieniä kohteita

Erityissopeutetut tilamme tarjoavat korkealuokkaisia pintakäsittelymahdollisuuksia ja ovat suunniteltu siten, että voimme myös käsitellä suuria kohteita. Voimme näin ollen tarjota hyvää palvelua sekä suurille että pienille valmistussarjoille.

Tuotantotilat ovat suuruudeltaan 600m2, joihin kuuluu puhallusosasto, alkalinen pesu, uuni ja maalaustilat. Sijaitsemme Närpiön rannikkokaupungissa, Suomessa.

 

Powderlinen jauhemaalaus on nopeaa, tarkkaa ja korkealaatuista

Pääperiaatteemme on, että olemassa olevien järjestelmien kehittäminen ja uusien yhä parempien löytäminen parhaan laadun takaamiseksi tulee olla päivittäinen prosessi. Tarkkuus on erittäin tärkeää jauhemaalauksessa ja teemmekin systemaattisia laaduntarkistuksia. Tämän seurauksena olemme saaneet positiivista palautetta tasaisesta ja hyvästä laadustamme. Lisäksi olemme valmistusketjun loppupäässä ja asiakkaamme arvostavat kykyämme pitää palvelu nopeana ja hyvänä.

 

Loppuasennus & pakkaaminen

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittaessa myös asiantuntevaa pakkaamista ja myös loppuasennuksia, ennen kuin tuote lähetetään loppuasiakkaalle.

 

Älä epäröi – Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinun tuotteidesi jauhemaalauksesta!